söndag 27 december 2009

En underbar jul!

Trots att det började lite si så där kvällen den 22:a december med en vattenläcka så styrde det upp sig i alla fall och blev en riktigt bra jul.


Den 23:e skulle Jannes familj komma hit och fira jul med oss i vårt nya hus, och självklart får vi då en vattenläcka och står utan vatten. Inget bra läge – inte så lätt att få tag på rörmockare dagen före julafton kan jag säga… men tack vare en fantastisk man på det byggföretag som kommer att komma hit och bryta upp vårt golv efter helgerna för att leta efter läckan - som ringde runt och lyckades få tag på en rörmokare till oss i alla fall så fick vi en provisorisk lösning så att vi i alla fall fick vatten till toa, handfat och kök. Snyggt! J



Och iom att vi återigen fick tillgång till vatten så kunde kvällens julfirande bli av. Vi julpyntade av glatta livet och lagade mat så att det hade räckt till att bjuda alla grannarna också.. och det blev som jag nämnt tidigare en riktigt trevlig kväll.



På julafton åkte vi hem till mamma i Värmland och firade jul där. Julmat med familjen och sen kom moster och kusiner för att öppna julklappar, prata skit och dricka glögg. Superkul att träffa alla!



På juldagen åkte vi till pappa och körde ytterligare ett julfirande. Carina hade svängt ihop värsta supergoda middagen och det var hur trevligt som helst! Och när vi skulle åka hem till mamma (de skulle komma och hämta oss från Hallebol) så visade det sig att det snöat så mycket att de inte kom av gården – så vi fick sova kvar hos pappa. Men lika trevligt var det!

På annandagen sen bjöd pappa på en stadig frukost, sen kom mamma och hämtade hem oss till Hallebol där det sen blev en god middag innan vi styrde kosan hem till oss igen.


Vår bil var rejäl insnöad, och Janne hade fullt upp med att skotta fram den innan vi kunde åka hem.






Här hemma väntade oss ett vinterbonat hus och en liten söt misse!















Så nu sitter vi här och njuter av att ha haft en underbar jul med alla underbara släktingar! Det har varit god mat, underbart sällskap och världsbästa julklappar!! Tack allihopa om ni läser här!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar