måndag 29 mars 2010

Fullt upp i helgen!

Vi har haft full rulle hela helgen!



Åkte hem litet tidigare från jobbet på fredag för att åka hem till Värmland och gratulera min lillebror som fyllde 18år. Ett litet supriseparty... och det var supermysigt att träffa alla!
Helt otroligt vad tiden går.... från att ha varit den där lilla myran med outtömlig enerig (Jon - spring ett var runt huset! Jag tar tid! ;-D ) till att vara en vuxen snubbe. Fan vad det går fort...


Jon spelar med Jannes band på mammas 50-årskallas för 100 år sedan. (Ja, mamma - det betyder att du är gammal!)

Så här snygg och vuxen är min lilla brorsa idag...


Men som tur är så tycker han fortafarnde om att kramas! ;-D

På lördag morgon fick vi gå upp okristligt tidigt och bege oss hem till Örebro så att Janne kunde vara med på en "workshop" med Sven Zetterberg och jag åka till Norrköping och träna softboll.
Efter träningen mötte jag upp med Janne på Clarion där det var blueskväll.
I dag så har vi sågat ner träd. Nedanför ladugården så står en stor ek som har varit omgiven av en massa mindre träd som dels skymmer och som inte heller är bra för eken då de växer in i ekens krona. Brevid eken så såg de ganska små ut, och borde väl knappast vara nån match... ha ha ha... de var bra mycket stärre än vad de såg ut att vara... och de satt bra mycket hårdare fast i ekens krona än vad vi hade hoppast... men efter mycket slit och släp så lyckades vi karva ner alla små träd.
Brevid vår ek ser de flesta andra träd rätt futtiga ut...

Janne står i...


Det blev skitfint när vi var klara!
Efter en härlig dag ute så har vi sen lagat oss lite god mat och tittat på så ska det låta..... och nu är det dags att hoppa i säng!
Simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar