lördag 13 mars 2010

Vilken underbar dag!



Nu känns detverligen som om att det är vår i luften! Goa plusgrader ute och strålande solsken. Jag har suttit ute på balkongen i lä i solen och läst en bok - det var INTE fel kan jag lova.

Sen har jag rensat bort lite granris o sånt från verandan så att julen är helt bortstädad. Tänkte kanske köpa lite påskliljor att ha i kruka framför entren... kan nog bli finemang.
Vi tog en liten tur in till Fjugesta och solen har verkligen tagit på vägen också - helt sjukt mysigt när gruset börjar titta fram.
Endag kruxet är väl att det sysns allderles för väl hur in i vassen stökigt man har det när vårsolen tittar fram :-D Så nu är det väl bara att bita i det sura äpplet och sätta igång med projekt "vårstädning". Tänkte låta det projektet löpa över nån vecka eller så. ;-D

Tänk att man kan bli så glad över att få se "lera"...
.
.
Tänkte visa lite bilder på två av våra ny djur i trädgåden. Jag har ju nämnt tidigare att vår fasan Alex har fått en kompis/konkurent - Theodor. Här är i alla fall en bild av Theo i vårsolen. Imponernade färger! Och förutom Theo så har vi även fått ett gäng med harar som kommer och äter av fågelmaten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar