lördag 26 juni 2010

Vår första midsommarfest på Botåsen

Vi har haft så otroligt roligt på midsommar. Det kom fler folk än vad vi hade vågat hoppas på – det var en underbar skara som slöt upp på midsommarafton, och jag inser verkligen vilka fantastiskt härliga vänner vi har.

Hela dagen var kanonbra, vi började med sill o potäter och kanske nån liten nubbe. Självklart så hade vi de obligatoriska lekarna, där vissa festdeltagare (och måste väl tilläggas – även värdinnan) visade prov på påfallande svårigheter att hantera navigationen under den "irländska hjulaftonen". Vi grillade både en och två gånger under kvällen, och vi var påfallande flitiga vad gällde allsången (att en av festdeltagarna trollade fram ett dragspel och några sånghäften kan ha nått med saken att göra). Efter att nattamaten var avklarad nån gång så där runt fyra så kröp de sista tappra partydjuren tillslut till kojs och i alla fall jag sov som en stock!



Idag har även det varit en bra dag… vi gick upp rätt tidigt och plockade undan på borden ute, och sen dukade vi upp lite frukost.. riktigt skönt att sitta ute i det fina vädret och se en efter en vakna till liv och komma ut och käka frukost (även om jag får erkänna att det fans de som var betydligt med morgonpigga än mig). Trevligt att sitta och prata lite med alla, och ännu trevligare att vi fick en massa hjälp med att plocka undan och diska och grejer! Guld värt!

Nu sitter vi och smuttar på ett jordgubbvin vi fick igår – riktigt gott faktiskt – och så ska vi kolla lite på F1 kval, och mysa lite till… och det bästa av allt är att vi är lediga från jobbet i morgon också!!

Glatt gäng...

Sju sorters blommor...



Sen blev det så klart dags för lekar...


Äggkastning


Irländsk hjulafton...

Dragspel och skönsång... och så var det några av oss som sjöng.. kanske inte så skönt...men högt.. det gills väl??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar