söndag 30 januari 2011

I helgen har vi varit i stan och roat oss. På fredag så var vi ute med Jannes jobb och åt lite mat och hade trevligt. Det är ett riktigt trevligt gäng, maten var god och stämningen på topp. Kvällen fortsatte sen på Clarion med lite öl och annat smått och gott, och ett oväntat möte med en mycket saknad kompis som av en händelse var där.

Vi har fått bo hos Åsa hela helgen, och det har varit toppen... hon är så snäll som låter oss komma och bo hos henne! På lördag spelade Janne med Bluetompers på blusekvällen på Clarion. Jag och Åsa köpte sushi och slappade lite hemma hos henne på dagen innan det var dags att ge sig ut på äventyr.
Jag hann också med att okupera Åsas badkar och spela räcerspel på X-box och dricka vin... en komplett uppladdning inför kvällen alltså.

Sushi hos Åsa

På Clarion mötte även Britte-Marie och Susann och några av hennes polare upp, och som tur var hade vi bokat bord. Det var knökfullt och superbra drag! Fyra olika band som spelade, och de var riktigt bra allihopa (även om Bluestompers så klart var svängigast!). 
Hela kvällen blev riktigt lyckad med god mat, härligt sälskap och bra musik. 

Janne löder

 
Bra drag hela kvällen!

Idag har vi tagit det lugnt... sov länge, fick kanongod frukost av Åsa, jag badade lite till medan Janne var och hämtade grejerna (typ förstärkare och instrument o sånt) från Clarion. Sen hem... laga god mat.. kolla på handbollen.. kolla en film.... ja... ha det allmänt gôtt helt enkelt! :) 

Veckan som kommer blir nog rätt lugn tror jag. Ska försöka komma igång och jogga lite mer den här veckan. Kan kanske bli lättare nu när det blir ljusare och ljusare ute på eftermiddagarna! :)
Förutom det tänkte vi kanske kolla om man kan åka lite skidor nånstans i närheten ifall att det finns nån snö kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar