måndag 7 november 2011

Ååååå.... önskar att helgen skulle få typ två dagar till!! Det har varit en helskön helg, började med halvdag på fredag, och Janne och jag krattade löv och pysslade i trädgården samtidigt som vi beundrade hur byggeriet nu går framåt med stormsteg.




På lördag pysslade vi lite inne och lyckades få upp lite innerfönster, så nu saknas det bara i pigkammaren och köket. Gôtt!!! 
På kvällen åkte jag in till stan och träffade tjejerna i "dammklubben" - vi lagade mat på "taste" och sen fortsate vi vidare till prisma där det var nått rockabillyband som spelade. 
Matlagningen var toppenkul, maten blev god och det var riktigt kul... prisma var väll kanske inte fullt lika kul. Jag var på toppenhumör och hade roligt i alla fall - men det var i ärlighetens namn inte så mycket folk och inget vidare drag.... men skit sak samma! Med gott sällskap så kvittar ju det.



Och så i dag så har vi pysslat klart i trädgården.... fått bort alla lövhögar, klippt ner lite häck, satt tulpanlökar och grejat lite. Mysigt....
Sen gick vi in och kollade på MotoGP - säsongens sista lopp som blev rätt spännande och roligt trots att Rossi blev avkörd i första kurvan.
Efter MotoGPn så blev det till att städa lite.... och så passade vi på att möblera om vardagsrummet. Ooooooo.... va var så djärva att vi bytte plats på soffan och fåtöljen.
Och helgen avslutades med lite god mat så klart - fisk och pressad potatis, och sen lite pepparkakor med ost och fikon.


En av mina julrosor i full blom - härliga!!

Lövpressen Janne.

Efter en djärv ommöblering blev det så här fint.


Bergtungefilé i grädde med purjo, tomat och dill...

Godsaker med ett fantastiskt gott starkvin till....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar