lördag 5 januari 2013

MYYSHELG!

Åååå.. gud vad skönt med lite ledigt! :)
En hel helg utan planer - vad skönt!

Igår stack vi hem från jobbet rent busigt tidigt.... dvs redan vid LUNCH!!
Sen så åkte vi iväg och lämnade bort vår gamla älskade volvo till Erik, en arbetskamrat till Janne, som ska ha hand om den från och med nu...
Det känns faktiskt lite vemodigt - första gången på över 10 år som vi inte har en volvo... hur ska detta gå?

Sen stack vi till stan och handlade mat och köpte sista listen till garraget - så i morgon tänkte vi se till att sätta upp sista listen!! Det ni!

På nyår så satt vi ju och smed planer på att gå ut och vandra med Dagge och Susann.... så vi tänkte att det är kanske bästa att vi tränar lite och kollar lite hur vi ligger till rent fysiskt - det vore ju tråkigt för Dagge o Susann att åka iväg på en vandringshelg med oss och så orkar vi inte gå liksom.
Så.. vi börjar mjukt - idag packade vi två ryggor med ved och korv o öl o så och stack iväg på en lugn och fin liten tur här hemmikring.
Tänkte att en mjukstart på slättmark nog är bäst - så vi gick en mil med paus för foto och korvgrillning. En supermysig liten tur!!

Här kommer en så kallad bildbomb från dagens promenad.



Så... och nu.. efter att ha gått, grillat, trampat ner i vatten, kollat på stora ekar, lagat mat och eldat i öppna spisen och läst lite o så...ja, nu är det dags att krypa upp i den kära gamla tv-soffan igen!!

I morgon tror jag att vi ska städa ut julen.... kanske...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar