måndag 22 juni 2009

AC/DC

Det blev en fantastisk kväll, med en superbra spelning av AC/DC och sen en supertrevlig dag i Uddevalla!


Vi åkte iväg från stan ganska tidigt, och kom alltså fram till Göteborg i väldigt god tid. Först käkade vi lite, och sen pratade vi med Jannes bror Ola som var på "trädgårn" tillsammans med Ulrika och äldsta sonen Emil (föredömligt). Där spelade de AC/DC och hade en allmänt trevlig tillställning.
Vi gick så klart dit först, och det visade sig vara en fullträff. Ett fantastiskt mysigt ställe - skitfrän arkitektur, supermysig servering i anslutning till trädgårdsföreningens "park".. det var en riktig höjdare!




Supersnygga lokaler!


.

Härligt väder, god öl och bara AC/DC i högtalarna!


.

Rätt som det var började det störtregna, men vi fann en plats under tak.. och trots regnet så sken solen hela tiden. Riktigt mysigt!
.
Sen var det dags för konsert. Vi smög iväg till Ullevi så där lagom sent så att vi missade det mesta av förbanden. Det blev en superfin sommarkväll, och AC/DC var riktigt riktigt bra!




Efter konserten så bar det av till Uddevalla, där vi fick sova hos några vänner. Vi blev ordentligt sena, men blev kanonbra mottagna med mat och husrum. Sen stannade vi kvar där ett tag idag... pratade lite skit, gick på strandpromenaden i Uddevalla, fikade och blev bjudna på mat. Riktigt, riktigt kul - speciellt som vi inte träffat dom på länge.



Fränt belyst bro innan Uddevalla.
.
.På strandpromenaden...
.
.
Vi stannade och köpte en läsk - men undvek att gå in på antagligen Sveriges dyraste och sämsta vägkrog.....
.
.
Fantastiskt fint väder på vägen hem....
När vi kom hem så smög vi iväg till Rio och käkade. Janne köpte gös på planka och jag köpte fisksoppa.. lite vin till maten och några öl på uteserveringen i det fina vädret... kanonmysigt. Det har varit två riktigt bra dagar!
Och i morgon så har vi bestämt att åka till östkusten om det är fint väder... skitkul!
Nu ska vi spela lite x-box... och sen blir det "morden i Midsomer"!

Vi höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar