fredag 4 september 2009

Husägare!!

ÄNTLIGEN!

Idag var vi och gjorde klart allt med huset och fick nycklar.

Efter att vi fått nycklarna for vi och köpte golvfärg till de två nya rummen på övervåningen. Sen for vi till Bauhaus och köpte en skottkärra, spade, skyffel, piassava och lite sånt. Efter det gick vi på systembolaget och köpte oss en Dompa som vi ska fira med första kvällen i huset, och en lite billigare (men väldigt god) cava som vi ska fira med i kväll.

Jag tycker att vi har hunnit med en hel del idag. Först var vi och lastade av alla grejer vi köpt, sen for vi hem till stan och lassade fulla bilen med grejer och for ut en gång till. På vägen dit stannade vi till och rekade i Fjugesta. Vi besökte vår nya "hemma pizzeria" (Jannes arbetskamrats man har en pizzeria i Fjugesta, så dit kommer vi så klart att åka för pizza från och med nu) och fick vår första pizza gratis. (Tack!) Sen i huset så har vi hunnit med att undersöka uthusen lite närmare, städat i skafferiet och lagt papper på hyllorna och så har vi målat golvet i två rum på övervåningen. Det är så fruktansvärt MYSIGT! Jag stormtrivs redan!

Första strykningen klar i ett rum, och nästan klar i rum nr två!!
.
.

Så.. nu är skafferiet i ordning...


Nu är vi tillbaka i stan och Janne håller precis på att korka upp en cava – så nu ska vi kura ner oss i soffan och mysa och dricka bubbelvatten.

Skål på er!!

2 kommentarer:

  1. Grattis till huset! Det ser alldeles jättemysigt ut! Väntar på många bilder framöver. Vi kör också lite cava till vardags, varvat med champagne ibland förstås. Vad heter din goda cava? Vår heter Marques de Monistrol, mycket god med tanke på priset! Kram Annika.

    SvaraRadera
  2. Tack!

    Jo.. det kommer nog att bli en bild eller två... eller tre... eller fler. :)

    Just nu är vi inne i en freixenet-period. Sen brukar vi köra en jag inte mins namnet på med nästan mintgön etiket som är KANON. :)

    Jag ska testa ditt tips!

    SvaraRadera