tisdag 5 januari 2010

Igår var en dag att fira.

.

.




För det första så var vi inne i stan och gjorde klart allt med försäljningen av lägenheten! Nycklar överlämnade, lägenheten betald… allt klart. Gud vad skönt!

.

Och för det andra så var den en snubbe här från byggföretaget och bröt upp våra golv i köket och badrummet för att hitta vattenläckan.

Efter mycket dribbel hit och dit så hittade vi läckan i ett gammalt stålrör som gick genom gamla ytterväggen mellan köket och badrummet.

Inte allt för mycket krångel, och det är relativt enkelt att laga – och allt vatten som runnit ut har runnit rätt ner på marken under huset (och det hade i princip redan torkat upp)så vi behöver inte ens fundera på att torka ut nått, utan det är bara att byta rörstumpen och sen sätta igen golvet.



.

.

Tjoho säger jag! Så detta var vi ju så klart tvungna att fira – så igår kväll korkade vi upp en dom perignon och gjorde oss en gudagod hummerrisotto!








Nu ska vi krypa upp i tv-soffan och se en film och äta chips. (I dag har vi förresten ätit hemmagjord korv och blomkålsmos – supergott!!)

Simma lugnt!




2 kommentarer:

  1. Hej Sanna!!
    Vilket jättefint hus ni har :)) Mycket god mat du lagar, man blir verkligen sugen ;)
    Skönt att läckan var "lätt" avklarad.
    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Hej Malin.
    Tack! Ert hus är ju inte kattmat det heller! :-D Hur mysigt som helst!!

    SvaraRadera