lördag 13 februari 2010

Jaha, då var vi tillbaka efter en dag i stan. Har haft det riktigt roligt, och det var en hellyckad kväll. Jag släppte av Janne på O´Learys och for sen till Åsa. Dit kom även Moa, Malena och Frida. Jättekul att träffa alla, och Åsa hade fixat med goda dippar och snyggt snidade grönsaksstavar (hon hade köpt med en "specialkniv" från Thailand för att skära fina snitt) och snacks… lite grogg på detta och kvällen var topp.

På O'Learys var det värsta draget – verkar som om att min goa karl och hans bandkompisar har etablerat sig med AD/DC som ett koncept på O'Learys.. kö för att komma in och fullt med folk inne.. och värsta draget som sagt var. Gunilla och Helen mötte upp på krogen och det blev en hel del rock `n´ roll och.. ja, skitkul helt enkelt. Sent blev det också, men Åsa stod för boende och nattamat… helt perfekt.

Men hur kul det än nu var så är det allt ändå väldigt skönt att komma HEM! (Är det så man vet att man har blivit gammal och töntig – man tycker bättre om att komma hem från korgen än att gå dit?)

Och nu blir det ännu lite mer vuxenpoäng – espresso, choklad och så ska vi kolla på "på spåret"…. Mossigt? Va fan säger du? ;-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar