söndag 23 maj 2010

Härlig helg!

Update angående foten: Tja.. så här såg den ut igår.. inte så fin... blå och svullen som en...blåval? Men tro det eller ej.. i går kväll började det att kännas markant bättre, och jag kunde gå nästan normalt (ja ja - allt är relativt). Sen i morse när den stelnat till så var det ju lite värre, men så efter att ha gått lite på den och mjukat upp den så känns det helt klart bättre i dag också... hoppas, hoppas, hoppas att det blir bra tills i helgen!

Blåval.. eee.. nej.. fot skulle det ju va...


Igår spelade Janne med BlueStompers och med The Hunters på Örebro Bluesfestival på Clarion. Jag var så klart där och kollade.. hur mysigt som helst.. tre scener med liveband under hela kvällen., god stämning och fint väder. Supermysigt. Jannes båda band spelade ganska tidigt, så efter att han spelat klart så smög vi runt o kollade på lite musik och drack öl, och sen gick vi och käkade mat och drack vin på Stallyktan tillsammans med en polare. Härligt.

Här kan du lyssna på min eminente deluxe-pojkvänn!
The Hunters: http://www.youtube.com/user/famtilli#p/u/13/9wSFk0DYHsA
BlueStompers: http://www.youtube.com/user/famtilli#p/u/3/mT_a1eVHCYY


Ha ha.. är han inte nästan lite like The Boss?



Svänger som fan!

Vi fick låna en kompis lägenhet och sov i stan i natt, och när vi kom hem till Botåsen igen idag så var det fint väder och det hade ta mig tusan blivit ännu lite grönare än vad det var igår när vi for....
Vårt härliga päronträd i full blom!

Janne och jag begav oss ut på en liten tur i skogen här brevid, och missen hängde så klart med också... det var supermysigt, och vi såg ett par rådjur och en stor groda. :-D Spännande värre så här på landet!

Sportig pose..

Lennart

När vi kom hem från vår lilla skogspromenad så slappade vi och njöt av det fina vädret.. och sen åkte så klart grillen fram! :-)
Lennart ligger på trappen och gosar sig...


Vi tog fram utebordet och åt middag i bersån för första gången - helt underbart!


Äpple i blivande?

Och nu är det dags att krypa upp i soffan och mysa sig och kolla på MotoGP!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar