fredag 4 juni 2010

Några härliga dagar!

Så var det äntligen dags för AC/DC!
Janne och jag åkte till Stockholm redan på onsdag för att träffa en god vän till oss som bjöd på god mat o vin, trevligt sällskap och övernattning Det var supertrevligt!
På torsdagen gick vi och shoppade lite på förmiddagen, och sen for vi in till Fotografiska museet och kollade på utställningarna som var där. Riktigt kul var att få se Annie Leibovitz (vidare kommentar överflödig).. och en annan utställning som också var riktigt rolig var Lennart Nilsson - "Ett barn blir till". Ni har alla sett hans bilder av ägg, spermier och foster... riktigt intressant att se! Känns som om att det är nått som ALLA svenskar på nått sätt är "uppväxta med att ta för givet"...typ... Efter att vi varit på fotografiska så åkte vi in till stadion och bänkade oss för konserten. Vi hade skitbra sittplatser, och konserten var superbra!!

Idag så har jag mest gått runt här hemma och haft det gott! :)
Efter som att vi inte kom hem förrän efter tre i natt så skolkade jag från jobbet i dag också, så det blev sovmorgon och sen en hel hemmadag.
Jag har hunnit med att klippa gräs, kratta grusgång, rensa ogräs, handlat och hängt upp hängmattan... och så har jag njutit till 100%. Underbart sommarväder ute....



Årets första skörd från landet... det smakar liksom helt enkelt MER!


En härlig stund i hängmattan!




Efter att vi grillat så var det dags för lite jordgubbar och cava!




Note to self: Drick inte cava direkt ur flaskan - det är väldigt mycket kolsyra!


Nu är det dags att krypa upp i soffan och kolla lite på MotoGP-träning.. kanske äta nått gott snacks, dricka nått gott och ha det mysigt.. och sen tidigt i säng - i morgon blir det softboll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar