söndag 13 juni 2010

Sweden Rock

I helgen har vi alltså varit på festival.... precis som ett par ungdomar som ger sig ut på farligheter så har även vi vågat oss på ett besök på Sweden Rock Festival - i år också..


Typisk festivalbild...


Helgen började fint med en frukost hemma i trädgården, och sen packade vi hojarna och gav oss av (i ärlighetens namn så hade vi i år en följebil, så vi kunde packa allt skrymmande i den, så i år har vi campat som kungar!).

Frulle hemma i bersån...





På vägen ner fick vi genomlida både regn o rusk och ont i stjärten...

Väl där så instalerade vi oss på hojcampingen. Helt fantastiskt trevligt... det är lugn, rent och fräscht... man behöver inte bekymra sig för att nån ska förstöra hojen, eller för att nån ska sno grejer (de som bor på campingen är rätt måna om att det ska vara skönt och avspänt, och de flesta avskräcks från att försöka smita in på en camping full av håriga bikers - och de som ändå försöker kommer snabbt på andra tankar).


Campingen


Vårt tält


Vår granne


Trots att det var ganska dåligt väder så har det varit en riktigt rolig helg.. kul att sitta och juna på campingen och bra musik. Extra roligt var att vi även i år träffade ett par fröjdiga norrmän som brukar vara där....
Janne - när det regnade så flyttade vi in i tältet...



Medcampare



Brothers in hats...


Jag och våra norska fröjdiga tältgrannar...


En hel del bra band.. men mina två favoriter var helt klart Billy Idol och Aerosmith.

Billy Idol - pigg som få!



En bra spelning av Aerosmith!

Förutom all god och nyttig festivlamat (så som langos, burgare stekt sill mm) så serverades även italienskt kaffe för den som ville ha nått uppiggande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar