söndag 8 augusti 2010

En härlig helg med massor av blues o massor av öl!

I helgen så har vi bott inne i stan hos en kompis, och Janne har haft 4 spelningar på 3 dagar... det har varit en skitkul helg!

Torsdag.
På torsdag så gick Janne av beredskapen på sitt jobb och var alltså ledig på fredag... och på torsdagskvällen hade han en spelning i samband med slotsfesten på Stortorget i Örebro med "The Hunters".
Jag och Åsa for in och tittade när de spelade, och sen gick vi alla tre och käkade sushi.

Janne & Bosse.



Åsa, vår fantastiska värdinna för helgen.


Vi blev rekommenderade en riktigt god sake, och maten var som vanligt toppen!



Riktigt smarrigt!



Vi provade några japanska öl som skulle vara från ett mindre gårdsbryggeri... skitgoda båda två! Den ena var riktigt syrlig och den andra hade en fin beska och humlesmak kombinerat med ingefära.




Fredag
På fredag var det dags för nästa äventyr. Då spelade Janne med BlueStompers tillsammans med ett band till (Franike King and the Blue Spots) på krukmakeriet i Karslund. Det blev en toppenkväll!
Jag ock Åsa började med att cykla dit.. och vi lyckades nästan irra bort oss på promenadvägarna, men lyckade som tur var komma fram helskinnade till slut.
Kvällen bjöd på mycket öl, mat, musik och trevligt sällskap.. .toppen helt enkelt!
Matkön


Scenen


Snyggaste sångaren


Lördag
På lördag var det då dags igen... då hade Janne spelning både med BlueStompers och sen med The Hunters på "Blues 'n' barbeque" i Wadköping.
Jag och Åsa cyklade dit, och hade lättare att hitta vägen när vi kunde hålla oss till de etablerade cykelvägarna inne i stan.
Även det var en toppenbra spelning med bra band, god mat och mycket öl och trevligt sällskap - och sen fortsatte vi kvällen på The Bishop Arms där vi drack ännu mer god öl.. och även nån liten trevlig whisky...
BlueStompers


Mmmmmm...



The Hunters



Ett glatt gäng på Bishop Arms


Mycket trevligt som sagt...
Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi är rätt så trötta båda två, så dagen har i princip ägnats åt att klappa missen och kolla på film, och nu är det dags att hoppa i säng... och i morgon blir det nya äventyr!
Simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar