söndag 31 oktober 2010

En riktig toppenhelg... på fredag åkte vi och handlade lite smått och gott inför helgen, och på kvällen myste vi med ostron och med entrecote från Myrö.. riktigt gott. Och ett gott vin till också så klart.

På lördag hade vi en supermysig dag. Vi åt en god frukost, sen for vi in till Jannes jobb där vi körde mjuktennis och softboll i soprthallen. En riktigt kul träning. Högt tempo träningen igenomoch det funkade kanonbra!
Efter det så svängde vi in på Bra och Begagnat och köpte oss en radio till köket.... inte helt säkert om det funkar, men Janne får väl lösa det på nått sätt (han ÄR ju så bra med ström *ler*), och den är ju grymt snygg!


Snyggaste radion!


Efter det så åkte vi till Clarion och åt brunch innan vi gick på Bluesföreningens medlemsmöte som hölls på Clarion. Riktigt mysig - trevlig stämning och god mat.
Sen bar det av hemåt för att städa och göra iordning inför kvällens beösk då ett par goda vänner kom över och käkade god mat och drack gott vin.. Hur trevligt som helst.



Mysbrasa och gott vin...


Idag har vi också haft det toppengôtt. En god frukost... sen en långpromenad ute i det fina vädret.. sen MotoGP på tvn... och nu ska vi laga oss nått gott till lunch, och pyssla lite här hemma.

Äggröra, prinskorv, lammkorv, mackor o annat smått o gott - ingen dålig start på dagen.


Nu har vi dragit igång och matat våra fåglar igen...
...och de är ju precis hur söta som helst!


Nuts?


Jättehärligt väder för en promenad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar