torsdag 3 mars 2011

Värt att fira!!



Jaha.. så har då Volvon blivit besiktad och - tro det eller ej – gått igenom besiktningen utan ombesiktning! Den har ju haft körförbud ”ett tag”… men nu är den laglig igen. Gôtt – detta är en hädelse värd att fira. Och det gjorde vi - med god mat och bubbelvatten.

Vi åkte ut till ” Gårdsmejeri Ostbiten” som ligger en liten bit här ifrån för att kolla om de hade nått gott… och det hade dom. Vi fikade och åt supergod kaka i kafet, och sen provsmakade och handlade vi ost. Vi köpte även lite annat smått och gott, och på vägen hem svängde vi även förbi ICA och kompletterade med lite räkor och annat gott!

 

Supermysigt litet kafe på övervåningen


Och mycket gott i butiken.. här blir det fler besök!


Sen lagade vi god mat och drack gott vin (som vi förresten fått av Nathalie och Martin när de var här för några veckor sedan – tack!).


 
Dagens fångst.

Riktigt goda ostar!


Chevre på rostad macka med sirap och hasselnötter... mmmm...


Gôtt som fan!


Efter förrätten så blev det tapas uppe i soffan framför tvn samtidigt som vi kollade på film. Vi såg "i rymden finns inga känslor", helt ok film - värd att ses.



Räkor frästa i chili och vitlök, champinjoner frästa med chili, vitlök, vin och timjan, lite korvar o skinka och melon... allt man behöver. Ja, och så vin då så klart!

2 kommentarer:

  1. OM det var! :)

    När ni kommer hit så får vi ta oss en tur till Ostbiten.. skitmysigt ställe. :)

    SvaraRadera