söndag 17 april 2011

En helg i vårens tecken.

I helgen har det varit riktigt vårigt, och vi har haft fint väder och vi har hunnit med en hel del (om än inte alls så mycket som vi hade tänkt förstås.) 

Svensk vår?



På fredag tog vi oss en liten mysdag. Vi for in till stan och handlade och bokade en jordfräs tills på söndag. Och på kvällen lagade vi oss lite god mat och körde grill!



Lördan var fullspäckad med trevligheter. Vi gick upp och käkade frukost och kollade på F1-kvalet. Lite senare for vi in till stan och hälsade på Jannes föräldrar som bjöd på fläsklägg och rotmos. Gudomligt gott!
Vid halv tre var det dags att möta upp med "dammklubben" för vidare färd ut på landet där vi tävlade i femkamp. Felstyrda bilar, yxkastning, luftgevär, blåsrör och slangbella var grenarna för dagen - och undertecknad gick därifrån med en guldmedalj runt halsen.
Sen for vi tillbaka till stan och tog en dusch, och sen träffades vi på O´Learys för lite mat, öl och skitprat. Jag hade en supertrevlig dag, men jag orkade inte stanna kvar till stängningsdags utan kallade vid tolvtiden på Janne som fick ställa upp som chaufför.

På söndag bar det av till stan igen för att hämta jordfräsen vi hyrde på Bauhaus. Lite slitigt, men vi fick i alla fall till ett potatisland och några längder med trädgårdsland.
Nu fattas det bara att vända ner lite gödsel och sätta upp ett staket... och kanske ett växthus och lite annat smått o gott... men en mycket bra start i alla fall!


Jag är en baddare på jordfräs helt enkelt.

Janne har kört på lite kompostjord i potatislandet...



Hela trädgården är full av scilla.


Sötaste missen!


Kål som bara väntar på att få komma ut...


Ett rejält gäng med tomatplantor blev det, nu återstår det bara att se om det blir några tomater också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar