måndag 30 maj 2011

Vi har haft en riktigt bra helg. På fredag åkte vi in till stan och checkade in på Clarion Hotell, sen bar det av till "Charkhandlarn" där vi var med på en riktigt trevlig vinprovning med spanska viner och charkuterier.
Jag kan ABSOLUT rekommendera ett besök i denna fantastiska lilla affär! Bör inte missas!
 
 Supergott! 


Efter vinprovningen gick vi tillbaka till hotellet och tog en öl och hängde i sofforna framför brasan och bara hade det gott!
Sen på lördag for vi hem och matade missen, hämtade grejer i replokalen inför kvällens spelning och sen gick vi en sväng på stan.
När det var dags för mat så gick vi tillbaka till Clarion och köpte oss varsin hamburgare och ett glas vin från pubmeny, och så hade vi sån tur så att de visade F1-kvalet på tv, så vi kunde bänka oss i soffan och käka och se på kvalet.
Efter maten så gick jag upp på rummet och fixade lite, och Janne förberedde inför kvällens spelning.

Jaha.. vad då för spelning tänker du kanske nu? Jo, Örebro Rock & Bluesförening brukar (förutom de "vanliga" blueskvällarna) ha en Rock & Bluesfestival i samarbete med Clarion varje år där en massa olika band spelar på några olika scener under eftermiddagen och kvällen.

Janne och de andra grabbarna i BlueStompers spelade ganska tidigt på kvällen. Det blev en bra spelning och sen var Janne ledig och kunde dricka öl och ha det mysigt, så vi beställde in mat och kollade på de andra banden. Hur najs som helst - mycket trevlig service och grymt bra mat. Jag beställde sparrissoppa med ankbröst till förrätt och en pepparstek till huvudrätt, och det var verkligen kanon! Rejäl pepparsmak och en fin, mör och blodig köttbit. Janne beställde nån räktoast och en biff Rydberg som också var toppen!

Vi gick och la oss ganska tidigt, och vaknade utvilade och pigga till hotellfrukosten. Sen gick vi och badade bubbelpool och relaxade lite innan vi checkade ut.
Och sen bar det av till Lillån och Jannes bror för att fira brorsbarn på födelsedag och mor på mors dag (förlåt mamma, jag glömde att ringa).


Ja... det har verkligen varit en härlig helg. Och så har vi kortvecka med bara tre dagar den här veckan, så en viss avslappnad go känsla finnes!! :)


Här kommer lite kort från spelningen.























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar