tisdag 28 juni 2011

Semester...

På lördag så var det många som stannade kvar rätt länge - lååång sovmorgon och sen massa skitprat och frukost. Sista gästerna begav sig hem nån gång på eftermiddagen. 
Vi städade undan det mesta, och sen kollade vi på film och hade det gôtt... :) 
Igår var en riktigt mysdag... vi åkte till Nora och åt en räkmacka, gick i lite affärer och njöt av det fina vädret. På väg hem svängde vi förbi på lite olika loppisar och hittade faktiskt några riktigt snygga burkar. (Originellt...)
Sen på kvällen kollade vi på F1, och sen gick vi ut och satte oss i bersån och spelade chikago, drack vin och grillade. 

Grill och kortspel - kan det bli bättre?


Idag har även det varit en kanondag... plockat i ordning lite här hemma i trädgården. Sen for vi in till stan och handlade. Men innan det så åkte vi till Hjorts trähandel (efter att ha kollat runt på lite andra ställen som är närmare) för att få tag på en regel med "gamla" mått till verandan. Där var det så klart inga problem alls (bra ställe - rekommenderas) och de skulle ta fram en tills i morgon.
På väg hem svängde vi förbi en annan loppis och hittad två SKITSNYGGA lampor och köpte även två pioner..

Sen var det dags att åka och bada. Direkt vi kom hem packade vi en massäck och drog iväg och badade. Skitmysigt, men lite kallt i vattnet... men men... helt klart värt.. ;-D 

Redo för en liten tripp







Efter badet så for vi runt lite på upptäckstur.. alltid lika kul.
När vi väl kom hem så stack vi ut på en liten joggingtur innan vi staplade i ordning veden som behövde staplas i vedboden (så att vi kan köra in veden som ligger ute). Sen lagade vi lite tapas och kollade på MotoGP loppet sen i helgen... och nu.. nu är det dags att hoppa i säng med en snygg karl, en bra bok och en söt katt.

Nu har jag en veckas semester framför mig... sköööönt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar