tisdag 28 juni 2011

Ännu en bra dag...

Idag har varit en riktigt bra dag! Vaknade skittidigt, och insåg att jag kunde somna om och sova så länge jag ville... bara det liksom!! :) 

Svintidigt i morse - gôtt att kunna krypa ner o sova igen...

Vi fixade en mysig frukost i bersån.. sen for vi in till stan och köpte en bärbar CD-spelare att ha ute när men typ pysslar i vebon eller så, och så köpte vi ett nytt objektiv till kameran!! Sen for vi till Hjorts trävaror i Glanshammar och  hämtade reglarna vi beställde igår och sen bar det av till Charkhandlarn inne i Örebro där vi köpte lite smått och gott.. bla. pasta, chorizo, pata negra mm.

Det blev en supergod lunch!!



Efter lunchen låg vi och läste lite och hade det skönt.. sen gav vi oss iväg på en liten cykelturför att reka efter en å där man enligt ryktet ska kunna meta lite, och för att prova det nya objektivet så klart!! :)
Det blev en riktigt mysig tur.. vi hittade till ån, och kom hem helskinnade!!










Nu har Janne tänt grillen och håller på att plocka upp potatis ur landet... så ska vi grilla lite potatis, zucchini och chorizon vi köpte hos Charkhandlarn! Och så har vi nya avsnitten av "Morden i Midsommer" på inspelning! Tror att de här kommer att bli en bra kväll!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar