lördag 19 februari 2011

Dagens outfit.

Idag kommer jag bland annat att presentera dagens outfit för er, och ni kommer att få se en spännande film... så.. läs vidare...

Igår var Janne och jag tillsammans med några andra gamla Volvorävar och hälsade på Ernie och Charlotte i Askersund. Det bjöds på MYCKET god mat, och en hel del skitprat. En helmysig kväll.
På jobbet börjar det se lite roligare ut nu (jag har ju haft rätt lite att göra en tid, och det är skittråkigt), med flera olika projekt på g in. Toppen!

Idag började riktigt bra, med lååång sovmorgon. Något vi båda behövde. Sen när vi kliver upp och kollar ut så ser vi det här:
Helt underbart väder ute!

Efter en riktigt mysig helgfrukost, så åker vi in en sväng till stan och lämnar tillbaka några filmer vi lånat, och handlar lite mat. Vi går en sväng på stan och smiter in på bolaget och köper lite vin och sake. Sen åker vi hem, där vår fula tall står och väntar på att huggas ner.
Väl hemma ställer vi nogsamt undan bilarna (som normalt står parkerde under tallen) och skrider så till verket.

 Janne är en hejare på att fälla träd! Det hamnade perfekt mellan ladugården och äppelträdet.


Mycket ved blir det...



Han är även en hejare på att kvista.


Perfekta längder för vår vedpanna i köket!


Här kommer då den utlovade superspännande filmen... eller ja... lite spännande... eller... nja.. vi närmare eftertanke så är den nog inte så spännadne alls... men va fan...  ;-D




Jag har i alla fall sett på andra bloggar att "dagens outfit" ska man ha.. så håll i hatten här kommer den - dagens outfit: Blått underställ från byrolådan, randigt linne från HM och strumpor från newbody.


Nu ska vi laga mat - chiliräkor med aioli, baconinlindad kyckling och så lite tiramisu... tror nog att det ska gå ner. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar