söndag 15 april 2012

Finfin påskhelg.

Vi hade en jättebra påsk!

På torsdag kväll åkte vi till Värmland.
Vi sov hos mamma i Hallebol, och på kvällen så blev det så klart lite god mat och lite vin. Syrran var hemma och vi hade jättemysigt.
På fredag förmiddag så stack jag först ut och joggade ett par km, sen for vi till Åmot för att käka påsklunch hos pappa och Carina. Syrran var också hemma, och det blev så klart god mat även där.
På fredag kväll åkte vi traditionsenligt till Nathalie och Martin för att fira långfredag... mer mat, och mer vin och mer trevligt umgänge.

Lova som så snällt lät oss låna hennes rum att sova i.

På lördag for vi hem till mamma med vår packning och hängde lite i Hallebol.

När vi kom hem till Hallebol satt mamma ute och red
så jag var så klart tvunget att knäppa en bild.

Sen var det dags att börja laga mat inför kvällens släktträff hos Gunnel.
Vi började kvällen med brännboll på vår gamla skolgård, sen åt vi kopiösa mängder med mat (som vanligt när vår släkt träffas) och hade en supertrevlig kväll!

Seriöst viktig brännbollsmatch!

Släktkalas i Gunnel och Svens nya hus!

På söndag for vi hem till Örebro och åkte raka vägen till Jannes mamma och pappa där vi fick ännu mer god påskmat. Där var vi kvar tills det var dags att åka hem och kolla på säsongens första MotoGP lopp. 

En riktigt trevlig påsk där vi hann med att träffa hela tjocka släkten och äta ordentligt med mat... hmmm... kanske inte så konstigt ändå att vågen visar uppåt? *lol* 

Men påskhelgen var ju inte slut där! På måndag hade vi ju en hel ledig dag till... så vi satte upp byggställning för att kunna börja byta tak på lillstugan, och grävde två rader till i trädgårdslandet, och så kom Tim och fixade med vattnet (så nu börjar det närma sig riktigt bra... utan järn och andra trista grejer i... ). 


Här blir det förhoppningsvis nytt tak i sommar så att vi kan inhysa våra gäster här.

Här ska det växa mycket gott!

Tim fixar vårt vatten - tjohooo!

Och efter att vi jobbat hårt hela dagen... eee.. eller vissa delar av dagen i alla fall... så plockade vi en korg med nässlor och gjorde en supergod nässelsoppa! Gud vad skönt med VÅR!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar