måndag 20 augusti 2012

Europacup i Teckien

Nu är vi då äntligen här.

Efter en lång resa med två timmars försening av flygplanet så kom vi äntligen fram.
Vi bor på ett studentboende i närheten av planen här i Ostrava, och det är fräsch och trevligt.

Fösta dagen stack vi ner till planen och tränade ett par timmar, och sen kollade vi omgivningarna lite och köpte oss lite mat och så.


Nu är vi precis tillbaka på studentboendet efter att ha varit ute och käka lite mat. I kväll gick vi till den andra restaurangen på andra sidan vägen från där vi käkade igår.
Där var jättemysigt och maten var jättebra…. så vi är nöjda. Vi stack direkt till restaurangen efter vi kom från planen utan att duscha innan efter som att vi var både trötta och hungriga.
Så, nu sitter jag i duschkö.

Vi spelade vår första match klockan tre idag, och vi mötte ett lag från Slovakien som hette Pirates.

Jag och Åsa hängde med Jimmy till planen i morse för att kolla på lite softboll, så vi såg deras första match och de såg ganska bra ut.. de vann sin match med 7-0.
Men när de mötte oss så var de antagligen ganska trötta.. och Rachel pitchade fantastiskt och vi slog bra. Så vi kunde vinna matchen ganska lätt med 7-0, och den bröts pga mercy rules i femte inningen.
Själv satt jag på bänken förta matchen, men ska enligt coach börja på 3b i morgon.

En kul match på alla sätt! Gôtt att vinna första matchen, och skönt att göra det mot det laget som såg typ starkast ut i vår grupp.
Bra psykologiskt både för oss och mot motståndarna.

 Efter att vi spelat så tänkte vi käka lite i restaurangen på planen innan öppningsceremonin började klockan halv sex, men då hade de fullt upp i köket så det blev inget med det.
Sen när bussen äntligen skulle hämta oss vid sju så var den, och vi fick börja fråga runt och de fick ringa efter den osv… typsikt.  

 Men men… till slut var vi hemma vid studentboendet igen i alla fall. Så ingen skada skedd.

 Nu ska jag hoppa in i duschen, och i morgon går bussen till planen klockan 8:00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar