måndag 5 november 2012

Måndag IGEN!

Veckan som gått har rullat på.

En hel del att göra på jobbet, vilket så klart är jättekul. Mycket roligare när det händer nått och är lite bråttom.

I helgen var Dagge och Susann och Madde här och käkade. Jag hade supertrevligt (som alltid när vi träffas), men blev kanske lite väl slirig (som vanligt när vi träffas)... så söndagen tillbringades i sängen och i soffan framför tvn. Tack gud för F1!

Idag har vi i alla fall börjat piggna till, och karre-biten som låg i kylskåpet fick komma till sin rätt när den skivad fick puttra i en tomatsås med oliver o lufttorkad korv, kryddad med salvia och kryddnejlika. Gudagott!


Lite mindre gudomligt gott är att nått litet djur verkar ha krupit in nån stans under golvet och dött... luktar inget vidare. Sjukt jobbigt, det har ju varit så en annan gång för ett par år sedan eller så.... först tror man ju att man har glömt nån mat eller nått som börjar lukta... och när man sen städat ur och vän upp och ner på alla ställen där man möjligtvis skulle kunna hitta nått så inser man att... nej, det är nått annat. Och det är bara att vänta ut till det går över av sig själv. Suck!!

Förra veckan hade vi första innomhusträningen med softbollen också... kul att komma igång igen!
Och den här veckan har jag tänkt att börja träna lite annat också så smått efter den djäkla förkylningen som aldrig har velat ge sig.

Och nu... dags att krypa ner i sängen. Vår nya tempursäng som ta mig tusan blir bekvämare och bekvämare för var dag natt som går.

Simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar