torsdag 22 november 2012

T-rex!

Jösses... idag var jag och tränade kettlebells efter jobbet. Riktigt kul som vanligt - men gud vad svag jag är i ryggen och i nyporna/underarmarna.

Alla övningar där jag lyfter med benen, eller typ lyfter upp nån skivstång eller kettlebell över huvudet så är det inga problem och jag känner mig urstark.
Men sen, så fort vi gör några övningar så som svingar eller nått annat sånt så blir jag SÅ trött i ryggfilleerna att det bara sviiiiider - och så får jag som kramp i underarmarna och nyporna. Känns som om att det är rätt tydligt vad jag behöver träna mer på.

I tisdags så var vi hela TOLV tjejer på softbollträningen. Och då har jag ändå ett par tre fyra till som jag tror/hoppas kommer att komma nästa träning.
I tisdags så var det fem nya tjejer som Magda tagit med sig från skolan... och de var jätteduktiga allihopa.

Otroligt kul med så mycket folk på träningen!

Själv hinner jag ju inte träna nått värst på sen sån träning med så mycket nya tjejer.... men men, det kan det ju vara värt med råge. :)

Janne tog med mig till eons träningshall och körde softboll igår i stället. Slog massor på pitchingmaskinen och det kändes rätt bra må jag säga.


I helgen blir det full rulle verkar det som... Janne ska bort på lördag dagen på nån slags gitarrclinic eller nått, sen ska vi till Jonas och Sara och käka på kvällen.
Sen på söndag så ska vi in till stan och käka och kolla på sista F1-loppet med ett gäng som tävlar i vår egen variant av "F1-dream team".
Så i helgen blir det nog inte allt för mycket gjort här hemma.... 

Förra helgen gick vi ju vidare med pigkammaren efter att vi var klara med garaget. Vi kastade oss ut från klippan och bröt djärvt upp det fula klickgolvet och höll tummarna för att vi skulle hitta ett ok trägolv någonstans där under.... och det gjorde vi ju ta mig fan!


Fult klickgolv


Lycka!!


Ett superfint golv är det... och det var jättefint över allt utom lite ut mot ytterväggen där det verkar ha varit lite hög fukthalt. Inte för att trät har några fuktsakdor.. men det verkar som om att nån lite trädgnagare ätit små gångar nån gång i tiden... men det ska väl inte vara någon fara nu, och det är inte så mycket så att det stör.

Så... nu har vi då varit på Ovolin och kollat efter färg/tapet och jag står lite i valet och kvalet... men det blir nog färg...


Fin tapet - men kanske liiite dyr... men... ja.. jag vet inte...

En krämig gul/vit på väggen, och en fin brun på golvlister..

Ja.. som ni förstår - angenäma bekymmer! :)

Nu är det dags att fixa lite kvällsmat och hoppa i säng sen! Simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar